Kontor, Lorensbergsgatan 14, Lorensberg, Göteborg

  • 200 m²

Centralt kontor med enskilda kontorsrum, konferensrum, lunchrum och två toaletter. Plan 2.Närhet till all tänkbar service samt spår-och busshållplats


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 m²
Adress Lorensbergsgatan 14
Område Lorensberg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41829475

Beskrivning

Nu erbjuds ett centralt beläget kontor med entré från Lorensbergsgatan 14 i Göteborg. I lokalen på 200 kvm, ingår ett luftigt pentry, ett mötesrum och ett flertal enskilda kontorsrum.

Kontoret är centralt placerat och har närhet till all tänkbar service - här finns shoppinggallerian City Avenyn med café, apotek, klädbutiker och Coop. I närheten finns också desto fler restauranger, caféer, butiker, systembolag, hotell och handel.

Omgivning

Kontorslokalen ligger intill shoppinggallerian City Avenyn och P-hus Aveny som är beläget på Göteborgs vackra och livfulla paradgata Avenyn. Du har omedelbar närhet till en uppsjö av restauranger och kaféer, samt till allt som kan behövas för att uträtta dagliga ärenden: livsmedelsbutiker, apotek, postombud, systembolag och mycket mer.

Kommunikationer

Lokalen har mycket goda kommunikationer i form av spårvagns- och bussförbindelser. Det tar cirka åtta minuter att åka kollektivtrafik till Göteborgs centralstation, med avgångar varannan minut under högtrafik. Hållplatsen Valand ligger endast 400 meter bort.

Planlösning

Rumsindelad.

Parkering

P-hus Avenyn ligger precis intill

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen