Butikslokal, Lilla Nygatan 2, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 124 m²
  • 10 333 - 41 333 kr/mån

Här erbjuds en butikslokal i toppskick mitt i centrala Göteborg. Lokalen har stora vackra skyltfönster ut mot Lilla Nygatan och är belägen mitt i Fredstan, i ett toppläge för butiksverksamhet! Lokalen lämpar sig bäst för butiksverksamhet inom premiumsegmentet. Restaurang- och kaféverksamhet passar inte i lokalen....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 124 m²
Adress Lilla Nygatan 2
Område Inom Vallgraven
Objektsnummer 41912343
Områdeshyra 10 333 - 41 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds en butikslokal i toppskick mitt i centrala Göteborg. Lokalen har stora vackra skyltfönster ut mot Lilla Nygatan och är belägen mitt i Fredstan, i ett toppläge för butiksverksamhet!

Lokalen lämpar sig bäst för butiksverksamhet inom premiumsegmentet. Restaurang- och kaféverksamhet passar inte i lokalen.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i centrala Göteborg intill Vallgraven.

Kommunikationer

Lokalen ligger mycket nära till hållplatserna vid Kungsportsplatsen samt ca 5-6 min gångväg till Centralstationen och Nils Ericsonsplatsen. För bilburna besökare rekommenderas parkering på Heden.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen