Lagerlokal, Lärlingsgatan 1, Teg, Umeå

  • 1–10 000 m²
  • 54 - 833 333 kr/mån

Funderar ni på att etablera er i Umeå?


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 1–10 000 m²
Adress Lärlingsgatan 1
Område Teg
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41937945
Områdeshyra 54 - 833 333 kr/mån
650 - 1 000 kr/m²/år

Beskrivning

Funderar ni på att etablera er i Umeå ? På Östteg, ett allt mer växande handels- och industriområde har vi möjlighet att erbjuda en stor attraktiv fastighet som till vissa delar och förutsättningar kan exploateras efter överenskommelse. Tomten är på ca 10000 kvm och har lättillgängligt läge med närhet till ringleder som tar dig norr och söder ut. Umeå flyglplats ligger också som nära granne. För ytterligare information kontakta Niklas Brander.

Omgivning

Östtegs industriområde ligger vid Umeås södra infart och är idag ett snabbt växande handels och industriområde. I grannskapet finns bland annat Umeå Padelcenter, JOBmeal, IKEA, shoppingcentrat Avion och mycket annat.

Kommunikationer

Fastigheten som ligger Östtegs indusrtiområde kan enkelt nås med bil, buss eller cykel. Umeås stadsnära flygplats ligger bara några minuters bilväg från området. In till centrum är det några minuters bilfärd.

Planlösning

Stor fastighet som till vissa delar kan exploateras efter överenskommelse.

Service

Teg består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Tegs centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och vårdcentral. På Teg finns också lunchrestauranger, handel, anrika hockeytemplet "Ladan" och mycket annat. På ÖstTegs industriområde idag finns det möjlighet att äta lunch på populära Times Kitchen.


Karta
Visa på kartan: