Kontor, Kungsängsvägen 27, Boländerna, Uppsala

  • 2 250 m²

Större kontor i Kungsporten


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 250 m²
Adress Kungsängsvägen 27
Område Boländerna
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1988
Våning 1,2,3
Objektsnummer 41943381
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Kungsängsvägen 27 i Kungsporten. Läget är optimalt med generösa kontorsytor på 3 plan med närhet till Resecentrum och påfarten mot Arlanda och Stockholm. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Här finns möjlighet för det större företaget att hyra kontorslokaler om 2250 kvm fördelat på 2 våningsplan i Kungsporten. 

Stora möjligheter att hyresgästanpassa då lokalen har en öppen planlösning. Första bilden visar en rendering av lokalen.

Fastigheten går under namnet; Kungsporten. Den består av 6 huskroppar med en fin grönskande innergård i mitten med sittplatser, planteringar och Klöverns egna bikupa. Runt byggaderna finns det gott om parkeringsplatser. Här finns två kontorshotell samt kontorslokaler för alla typer av verksamheter.

 

Boländerna är ett expansivt handels- och industriområde och har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel. I området hittar du flera etablerade butikskedjor såsom MediaMarkt, Biltema, Bauhaus, IKEA samt flertalet matvarubutiker och gallerian Bolandcit.

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Flera Bussar trafikerar området. Med bil når du snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För den som pendlar med tåg så går flertalet bussar från resecentrum ut mot Boländerna.

Det finns gott om parkeringsplatser för såväl anställda som för kunder.


Karta


Bilder på lokalen