Lagerlokal, Krossverksgatan 5, Limhamn, Malmö

  • 144 m²

Liten effektiv lageryta med stor vikport och parkering utanför. Kontorsytan är fräsch med stort pentry och dusch.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 144 m²
Adress Krossverksgatan 5
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41976277

Beskrivning

Lagerlokal med trevlig kontorsyta belägen i Annetorps företagsby om ca 145 kvm. Här finns idag en mindre lageryta, ca 80 kvm med stor vikport och ca 3,5 m takhöjd. Resterande yta består av idag ett kontorsrum och ett rymligt pentry med gott om sittplatser. Dusch finns.

Önskar ni fler kontorsplatser kan delar av lagerytan anpassas till ytterligare kontorsutrymme utifrån era behov. 

Det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalen och även laddningsmöjligheter runt hörnan. 

Välkommen på visning.

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie Tågstation.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.


Karta

Bilder på lokalen