Kontor, Kraftvägen 32, Kungsängen, Brunna

  • 500 m²

Kontor/industrilokal en trappa upp, med lasthiss.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal
Total yta 500 m²
Adress Kraftvägen 32
Område Kungsängen
Kommun Upplands-Bro kommun
Objektsnummer 41950960
Bifogade filer

Beskrivning

En trappa upp i huset finns nu en kontors- och industrilokal ledig.

Lokalen nås dels genom trapphuset samt dels från inlastningsutrymme i markplan med markport. Lasthiss 2 000 kg upp till lokalen.

Lokal i blandad planlösning med kontorsrum och öppna ytor. Pentry och wc.

Välkommen att kontakta för mer info eller visning!

Övrigt

Fastigheten är belägen i ett mindre industriområde cirka 5 kilometer från Kungsängens Centrum som ligger 30 kilometer nordväst om Stockholms stad.

Kungsängen har tät pendeltågstrafik mellan Stockholm - Bålsta och en bussterminal som är en av knutpunkterna i regionen. Med pendeltåg från Stockholms central mot Bålsta och anslutande buss 558 från Kungsängens station tar resan ca 35 minuter.

Kungsängen är en ort i förändring med mycket att erbjuda både boende och besökare. I Kungsängens centrum, som genomgått en uppfräschning de senaste åren, finns småbutiker, mysiga caféer, välbesökta restauranger och trevliga pubar. Hamn- och strandområdena är populärt utflyktsmål på somrarna. Särskilt välbesökt är hamnens restaurang och café. I närområdet finns konditori och gatukök.

Fastigheten ligger i ett mycket fördelaktigt läge ett stenkast från E18 strax utanför Kungsängens centrum med goda kommunikationer med både kollektivtrafik och bil.


Karta


Bilder på lokalen