Kontor, Industrigatan 68, Söder, Landskrona

  • 270 m²

Kontor med mixade ytor.


Lokaltyp Kontor
Total yta 270 m²
Adress Industrigatan 68
Område Söder
Kommun Landskrona kommun
Byggår 1977
Hiss Ja
Objektsnummer 41926393

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontorslokal med mixade ytor på vån. 2 i Företagshuset Stenen. Lokalen består av både öppen yta samt cellkontor. P-platser finns.
Kontorslokal med mixade ytor på vån. 2 i Företagshuset Stenen i Landskrona. Lokalen består av både större öppen yta samt 6 st. enskilda kontorsrum. Lokalen har ljusinsläpp från två olika sidor vilket gör lokalen ljus och trevlig. Fastigheten ligger ett stenkast från centrum och har goda parkeringsmöjligheter.
Kontorsfastighet i två plan belägen i ett industriområde i Landskronas södra del nära infartsleden. Det är dessutom gångavstånd till centrum och nära till affärscentrat Infarten med bl.a. Willys. Det finns goda parkeringsmöjligheter.

Stenen Företagshus inrymmer flera olika verksamheter och en del av fastigheten fungerar som ett enklare kontorshotell med gemensamma ytor såsom kök, konferensrum och toaletter.

Omgivning

Fastigheten ligger i det äldre södra industriområdet i Landskrona. Det är gångavstånd till centrum samt nära till externhandel.