Kontor, Hyllie Boulevard 53, Hyllie, Malmö

  • 25 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontorsrum i en fantastisk fastighet där du och din business mår bra!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 25 m²
Adress Hyllie Boulevard 53
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Byggår 2021
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41948294

Beskrivning

Den 1/9 öppnade Business Center Eden (Quick Office) dörrarna för de första hyresgästerna.

I en fantastisk fastighet med fokus på service, teknik, hälsa och biophilia får du möjligheten att växa tillsammans med oss och många andra spännande företag.

Detta ingår:

• Hälsosam bistro från Pieplows Restauranger
• Full service (posthantering, städning, bemannad reception, utskrifter m.m)
• Mötesrum / telefonboxar
• Tillgång till träningsaktiviteter
• Events (frukostar, nätverksträffar, föreläsningar)
• Kaffe och te
• Företagsadress

… Och mycket mer!

Baserat på placering och storlek, ligger priset i våra kontorsrum på cirka 4000-6000 kr / arbetsplats och månad. Kontakta mig för att boka en visning och upplev framtidens arbetsplats!

Hoppas vi ses snart!
Gustaf Deijnoff

Omgivning

Hyllie Boulevard ligger 300 meter söder om Hyllie Station och här byggs en levande stadsmiljö som samtidigt erbjuder närhet till naturen.
På bara tolv år har Hyllie gått från att vara en åker med ett vattentorn till att vara en av de mest innovativa och snabbast växande stadsdelarna i Malmö. Hyllie vill visa vägen för Malmös framtida utveckling och samtidigt vara en global förebild för hållbar stadsutveckling.
Tack vare det oslagbara läget vid Öresund, de goda kommunikationsförbindelserna till resten av Sverige och världen samt en unik framåtanda har många nationella och internationella företag valt att etablera sina regions- eller huvudkontor i Hyllie.

Kommunikationer

Hyllie är knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö. Tre lokala busslinjer förlängs till Hyllie centrum och två regionala busslinjer kommer att stanna vid Stationstorgets nedgång till perrongen. Med tåg tar det endast sex minuter till Malmö Centralstation, och Kastrup når man på bara 13 minuter.
Eden Hyllie ligger endast 300 meter från Hyllies Station och därifrån har du pendeltåget direkt till Malmö, Kastrup eller Köpenhamn. Bra bussförbindelser och ett stort garage med plats för cyklar så här har du verkligen möjligheten att nå arbetsplatsen både enkelt och bekvämt.

Service

I entréplanet finns vår Well-certifierad bistro med plats för upp till 115 sittande gäster. Maten som serveras har hälsan i fokus och är öppen för frukost, lunch, fika och mellanmål. Här finns även vår stora mötes- och konferens avdelning med 13 mötesrum för 2-60 personer. Givetvis kan vi erbjuda catering i samband med dina möten. Vår takterrass smed utsikt över Öresund erbjuder möjlighet till både avkoppling och arbete. Här finns även 2 stycken mötesrum. Med hälsan i fokus finns våra Eden-cyklar att låna så du snabbt kan ta dig till möten som ligger lite längre bort. I Eden har du även tillgång till två stycken övernattningslägenheter.

I takt med att Hyllie växer ökar även serviceutbudet. Men redan nu hittar du bland annat Emporia, ett köpcentrum på hela 93 000 kvm med cirka 230 butiker och 20 restauranger. I området ligger också Malmö Mässan samt Malmö Arena som erbjuder konserter och sportevenemang.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen