Kontor, Hyllie Allé 40, Hyllie, Malmö

  • 362 m²
  • 2023-01-01

Korsningen där arbetsdagen möter livet. Peab tillsammans Wingårdhs arkitekter står bakom The Corner, det nya kontorshuset mitt i Hylliesmeten.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 362 m²
Adress Hyllie Allé 40
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Byggår 2021
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde 2023-01-01
Objektsnummer 41937246

Beskrivning

Men det är mycket mer än den inbjudande arkitekturen som gör The Corner till en mötesplats för såväl kollegor och kunder som förbipasserande. Entrén välkomnar aktningsfullt och ståtligt med sin levande atmosfär, och den tillhörande restaurangen gör lunchvalet enkelt och AW:n nära. Här hittas även en prunkande innergård som nästintill toppas av två frodiga takterrasser med möjlighet för både mingel och små molnfria stunder som ger extra energi till hela arbetslivet.

På våning 4 och med utsikt mot The Point och hotellet finns det möjlighet att hyra 362 effektiva kvm. Tillsammans med arkitekten ritar vi in ert företags behov och stil och skapar ett kontor att trivas i.

Vi gör arbetsplats för era unika önskemål.
The Corner har en modern urban gestaltning och innefattar totalt 6900 kvm fördelat på 7 våningsplan. Varje våningsplan är ca 1200 kvm och det går att bygga interntrappa mellan våningsplanen om så önskas. I källaren finns 46 parkeringsplatser samt möjligheter för cykelparkering och omklädnad/dusch.

Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert team bäst. Och följer er i varje steg på vägen mot en inspirerande miljö som rymmer lika mycket bränsle för kreativitet, som trivsamt lugn och arbetsro. Vill ni ha många mötesrum, cellkontor – eller trivs ni bäst i öppna kontorslandskap? Det bestämmer ni.

Välkommen till The Corner – möjligheter från varje vinkel.

Kontakta mig så berättar jag mer hur The Corner kan vara ert nästa steg.

Omgivning

På en av de sista riktigt bra tomterna kvar vid Hyllie station kommer kontorsfastigheten The Corner uppföras. Här sitter ni vardagseffektivt med närhet till såväl Hyllie station, Emporia och Arenan. På andra sidan gatan ligger Quality Hotel som även erbjuder stora konferensmöjligheter.

Kommunikationer

Från The Corner tar det max 1 min att gå till Hyllie Station och därifrån tar du dig vidare till till kastrup 11 min, Triangeln 4 min och Malmö Central 7 min. Hyllie når du även enkelt med bil, buss eller cykel.

Planlösning

Flexibla kontorsytor som anpassas efter hyresgästens behov.

Service

Allt utbud som finns inom räckhåll gör detta till en mycket vardagseffektiv plats. Emporia erbjuder allt du behöver inom handel, service, och restauranger. Arenan bjuder på trevliga evenemang och konserter. Stadsdelen Hyllie har blivit Malmös andra centrum och är fortfarande under stark expantion. Utbudet växer mer och mer för varje dag.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen