Kontor, Hjulhamnsgatan 3, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 32 500 - 99 875 kr/mån
Komfast Öresund Friskvård (303 m) Restaurang (34 m) Grönområde (702 m) Shopping (235 m) Uttagsautomat (469 m) Kommunikation (85 m)

I Malmös hjärta och på bästa A-läge vid representativa Lilla Torg kan vi erbjuda denna lokal om 470 kvm. Renovering pågår i lokalerna där nya ek-golv läggs i alla rum, ljus klinker i korridor, nytt kök och ny armatur. Lokalen har idag 14 rum, flera med brutet innertak och takfönster. Rummen kan öppnas upp om kunden så önskar. Våningen på plan 3 når man via hiss eller trappa. Kontoret har nytt kök med stor yta för bord och stolar, som även kan användas för stormöte eller hörsal. 2 WC & 1 dusch....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 200 - 470 m²
Adress Hjulhamnsgatan 3
Område Centrum
Objektsnr 41835495
Lokalguidens estimerade områdeshyra
32 500 - 99 875 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I Malmös hjärta och på bästa A-läge vid representativa Lilla Torg kan vi erbjuda denna lokal om 470 kvm. Renovering pågår i lokalerna där nya ek-golv läggs i alla rum, ljus klinker i korridor, nytt kök och ny armatur. Lokalen har idag 14 rum, flera med brutet innertak och takfönster. Rummen kan öppnas upp om kunden så önskar. Våningen på plan 3 når man via hiss eller trappa. Kontoret har nytt kök med stor yta för bord och stolar, som även kan användas för stormöte eller hörsal. 2 WC & 1 dusch.
Fiberoptik är installerad i fastigheten.

Det är lätt att köra till fastigheten och i källaren finns möjlighet att hyra parkeringsplats med hiss direkt upp till lokalen.
Dessutom är det nära till Centralen med kommunikationer såsom citytunnel, tåg, buss och taxi.
Tillträde kan ske enligt överenskommelse.

Omgivning

Att sitta vid Lilla Torg ger många möjligheter och bekvämligheter. Det är förutom ett representativt läge att bjuda in kunder till även en attraktiv arbetsmiljö för de anställda. Under sommarhalvåret erbjuder Lilla Torg än mer puls och möjlighet att ta plats i solen på en av de många uteserveringarna.

Kommunikationer

Nära till kommunala förbindelser. Det går bussar från Gustav Adolfs Torg och endast en kort promenad bort ligger Malmö Centralstation med citytunnel, fjärrtåg, buss och taxi.

Planlösning

Välplanerad planlösning med många rum. Få bärande väggar.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i fastighetens garage.

Service

All tänkbar service finns i området. Förutom innerstadens alla butiker och restauranger finns även Hansahuset ett stenkast bort.

Övrigt

Bredvid garageinfarten finns ett lastintag med lasthiss vilket ger goda in- och utlastningsmöjligheter till och från lokalen.

Hjulhamnsgatan 3, Centrum

Unik totalrenoverad lokal ca 210 m² på 3:e våningen med ekpa...

Visad

Larochegatan 5, Centrum

Trevlig kontorslokal om ca 97 kvm i två plan belägen ovanför...

Visad

Engelbrektsgatan 7, Centrum

Modernt kontor i Persiska Palatset. Lokalen är rumsindelad, ...

Visad

Stortorget 21, Centrum

På fjärde våningen kan vi nu erbjuda en ljus och trevlig lok...

Visad