Kontor, Hangövägen 18-20, Gärdet, Stockholm

  • 536 m²
  • 142 933 kr/mån

Kaxigt, urbant & varvsarv är känslan vi vill förmedla för kontor i The Rotterdam District.


Lokaltyp Kontor
Total yta 536 m²
Adress Hangövägen 18-20
Område Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41862561
Hyra 142 933 kr/mån
3 200 kr/m²/år

Beskrivning

Här får du en lokal med hög yteffektivitet. Vi renoverar till din smak.

Omgivning

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro.

Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer

Kommunikationer

Det är endast ca 6 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet. Du kan även promenera inomhus till tunnelbanan via gångbron. Bussar går nära fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Service

Det finns gott om restauranger i området. Hotell Scandic Ariadne ligger granne med fastigheten. Du har träningsanläggningar som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen