Lagerlokal, Hallvägen 21, SLAKTHUSOMRÅDET, Johanneshov

  • 1 312 m²
  • Enligt överenskommelse

Kulturminnesklassad lagerlokal nära city


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 312 m²
Adress Hallvägen 21
Område SLAKTHUSOMRÅDET
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1955
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41919013

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I en kulturminnesklassad byggnad nära city möter en svunnen tid nutid. Nu står denna unika lagerlokal med vågformat tak ledig. Lagret har ljusa och fräscha ytskikt vilket skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Lagerlokalen har en lastkaj och lastport med måtten B2,65 m och H2,45 m som ger bra lastningsmöjligheter. I kontorsdelen finns det sex kontor, ett pentry och en loungedel. Intill ingången ligger receptionsdisken där man lätt ta emot besökare.

Omgivning

Slakthusområdets strategiska läge ger närhet till det mesta. Endast ett par minuters promenad bort ligger köpcentret Globen Shopping, där all tänkbar service såsom restauranger, butiker och närservice finns vilket gör lunchärendena snabbt avhandlade.

Kommunikationer

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer inom gångavstånd, Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till området.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.Bilder på lokalen