Lagerlokal, Granitvägen 10, Ljungarum, Jönköping

  • 1 152 m²
  • 2021-01-01.

Lager, kontor och mark i Ljungarum.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 152 m²
Adress Granitvägen 10
Område Ljungarum
Kommun Jönköpings kommun
Tillträde 2021-01-01.
Objektsnummer 41864057

Beskrivning

Hyresledigt från januari 2021 finns nu en funktionell lager- och kontorslokal om totalt 1 152 kvm samt 1 600 kvm mark.

Den kombinerade lager- och kontorsdelen är totalt 252 kvm. Ytan i markplan om 126 kvm består av lager, kök och omklädningsrum och har en markport med måtten 2.99 x 2.76 meter. Övervåningen är rumsindelad med glaspartier och består av mindre kontorsrum samt ett större konferensrum. Det är genomgående parkettgolv på hela övervåningen.

I direkt anslutning återfinns det 500 kvm stora kallagret (går att konvertera till varmlager) som är utrustad med två portar med måtten 4 x 4,5 meter. I en intilliggande fastighet finns ytterligare 400 kvm kallager samt ca 1 600 kvm mark.

Parkeringsplatser finns på området.

Välkomna att kontakta oss för visning eller frågor!

Omgivning

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Service

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen