Kontor, Ekholmsvägen 36, Skärholmen

  • 303 m²

Fräsch kontorslokal med bra takhöjd intill Skärholmens Centrum


Lokaltyp Kontor
Total yta 303 m²
Adress Ekholmsvägen 36
Område Skärholmen
Publicerad 2023-11-11
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41943970

Beskrivning

Strategiskt kontorsläge i Skärholmen med nära kommunikationer.

Lokalen erbjuder en trevlig entré med fina ytskikt och stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp och även ett antal lanterniner i taket som skapar ytterligare ljusinsläpp.

Lokalen har bra takhöjd vilket ger en fräsch och luftig känsla.

Lokalen erbjuder mixad planlösning med två kontorsrum och ett större rum för fler arbetsplatser eller möjligt konferensrum, pentry, 1st wc, dusch samt städförråd.

Välkommen på visning!

Omgivning

Vår fastighet i Skärholmen angränsar nära till E4/E20 med en avfart direkt in till fastigheten. Resväg till centrala Stockholm med bil är cirka 15 minuter. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana som ligger precis vid gallerian samt många busslinjer trafikerar området runt SKHLM. Regionen kring Skärholmen är ett mycket starkt läge och byggnationen av "Förbifart Stockholm" medför ännu kortare restider.
Det händer mycket i Skärholmen med 6000 nya bostäder som planeras i närområdet vilket medför ett ytterligare stärkt Skärholmen.

Kommunikationer

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge.

Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20.
Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.

Parkering

Här finns det gott om garage- och parkeringsplatser att hyra.

Övrigt

Fastigheten ligger precis intill södra delen av Skärholmen Centrum. Här kan du uträtta alla dina ärenden smidigt på en lunch. Byggnaden inrymmer kontor och ett mindre lager och har synnerligen god standard med en trevlig inglasad innergård som sprider ljus in till lokalerna.


Karta

Bilder på lokalen