Lagerlokal, Bergkällavägen 36, Norrort, Sollentuna

  • 1 250 m²

Lager- och kontorsytor i Bredden/InfraCity.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 250 m²
Adress Bergkällavägen 36
Område Norrort
Objektsnummer 41903135

Beskrivning

Lager- och kontorslokal i Bredden/InfraCity.

På Bergkällavägen endast ett par minuter från E4:an finns nu en lageryta om 700 kvm samt en kontorsyta om 550 kvm hyreslediga.

Lagret har 3 stycken portar, 2 stycken med måttan 4 x 4 meter och 1 med måtten 3 x 3 meter. Ungefär halva lagerlokalen har en takhöjd om 5 meter och andra halvan har en takhöjd om 3 meter.

Kontoret ligger högst upp i huset och har ett fint ljusinsläpp, planlösningen består av både mindre rum och öppna ytor, vilka anpassas i samråd med kommande hyresgäst.

På fastighetens mark finns gott om parkeringar.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Bredden är beläget väldigt bra intill E4:an cirka 25km norr om Stockholm. I nära anslutning ligger InfraCity och Väsby Centrum.
Verksamheten i området utgörs till större delar av lätt industri, lager och handel.

Kommunikationer

Via E4:an kan du ta dig till både Arlanda och Stockholm City på 20 minuter med bil. Bara några minuter med bil iväg ligger Väsby Centrum.
Åker du kollektivt går det pendeltåg från Stockholm Central till Upplands Väsby som tar 30 minuter. Därifrån får du sedan ta en av de olika busslinjer som går frekvent i hela området.
Direktbussen 565X tar dig även mellan Bredden och Stockholm City på 25 minuter.

Service

I gångavstånd finns diverse lunchrestauranger. Det finns även träningsmöjlighet i form av gym och lokala tennisbanor. Butiker av all dess sort hittar du på InfraCity, där det även finns hotell. Utöver denna service finns det apotek, verkstäder, bygghandlare och återvinningscentral nära till hands.

Övrigt

Mycket spännande håller på att hända, den del som många idag känner till som InfraCity är under stor förändring. Det planeras att byggas 1 800 byggnader i form av lägenheter, skolor, konsthallar, parker och mycket mer. Om allt går som planerat kommer den nya stadsdelen - Bredden - vara klar 2030.


Bilder på lokalen