Kontor, Berga Allé 1, BERGA, Helsingborg

  • 384 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 25 600 - 35 200 kr/mån

Tillfälle att hyra Kavalleristens paradvåning. Lokalen har en öppen planlösning kombinerat med samtalsrum och konferensrum. Stor solterass ingår.


Lokaltyp Kontor
Total yta 384 m²
Adress Berga Allé 1
Område BERGA
Kommun Helsingborgs kommun
Byggår 1909
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41880171
Områdeshyra 25 600 - 35 200 kr/mån
800 - 1 100 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen in i det unika företagshuset Kavalleristen. Kavalleristen är en imponerande byggnad från 1912 med majestätisk historia. Fastigheten är välbevarad och de historiska attributen är vårdade med omsorg. Ståtliga kalkstenstrappor, eleganta takmålningar, polerat trä och putsad metall bidrar till harmonin – precis som takterrassens storslagna utsikt. Det är högt till tak och gott om plats för tankar och kreativitet.Kavalleristens lokaler är funktionella och passar för såväl stora som små företag. Här kan vi erbjuda en kontorslokal på ca 384 m². På Kavalleristen kan ditt företag få lokaler som passar just ert sätt att arbeta. Oavsett om ni vill ha en öppen planlösning för att stödja den interna kommunikationen eller behöver enskilda rum för arbete i lugn och ro. Här finns också goda konferensmöjligheter.

Omgivning

Västra Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an.

Kommunikationer

Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. E4 / E6 ligger alldeles intill. 10 min gångväg till buss och Maria Station. Ängelholms flygplats når man på ca 20 minuter.

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning med konferensrum och ett par samtalsrum. Finns även en balkong och en stor solterass i västerläge.

Parkering

Goda parkeringsmöjlihgeter samt laddplatser finns.

Service

Närhet till gym.Bilder på lokalen