Lagerlokal, Astraallén 10-12, Gärtuna, Södertälje

  • 1 400–27 686 m²

Stora volymer kontor och labb i Gärtuna med bra utrustning och arbetsytor. Ca 5 min från E4:an.


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 1 400–27 686 m²
Adress Astraallén 10-12
Område Gärtuna
Kommun Södertälje kommun
Byggår 1988
Hiss Ja
Objektsnummer 41940594

Beskrivning

Kontorslokalerna och labbytorna på Astraallén 10-12 passar idag till företag inom forskning och Life science som behöver stora labbytor med bra teknik och volym. Men med goda möjligheter till att anpassa lokalerna efter andra verksamheters behov och önskemål.

Byggnaden har två plan med en bra uppdelad struktur och planering. Lab- och kontorsytorna är anpassade till varandra för att optimera arbetet på bästa sätt. Det finns god tillgång till reservkraft samt att det finns indragen centralånga till fastigheten. Labbytorna är generellt anpassade för analysverksamhet och större delen av fastigheten har nyinstallerade ventilationsaggregat.

Lokalerna är bra utrustade med arbetsbänkar, dragskop, förvaring och kontor precin i anslutning till labytorna. Det finnns även flertalet konferensrum, personalrum, skrivrum, grupprum, omklädningsrum, lunchrum/pausrum och ett par verkstäder att tillgå.

Här finns det även en stor lastkaj för att lätt kunna ta emot och skicka olika leveranser och transporter.

Stor fördel med fastigheten är att den står hyresledig och det går att få snabbt tillträde till lokalerna. Fastigheten ligger mitt i Astra Zenecaland, dvs Södertälje/Gärtuna. Astra Zeneca har bedrivit forskning i lokalerna fram till 2014.
Här har ni även möjlighet att bli en del av Biovation Park med möjlighet till samarbeten inom radiokemi, metabolism osv. Ni behöver där av inte ha all kunskap själva inom ert företag.

Fastighetens totala uthyrningsbara yta är ca 27 686 kvm fördelat på två våningsplan i huvudbyggnaden och sen ytligare tre plan i byggnaden bredvid. Men det går även bra att hyra mindre yta för att anpassa verksamheten efter era behov och önskemål.

Det finns goda parkeringsmöjligheter som ligger precis intill fastigheten med ca 100 platser.

Möjlighet till snabbt tillträde finns då lokalen står hyresledig idag.

Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för en visning!

Omgivning

Gärtuna är ett stort industriområde som är beläget ca 3,6 kilometer sydost om Södertälje Centrum. Området domineras tikl största del i dag av Aztra Zeneca.

Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum - infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig här. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

Kommunikationer

Bil: Från Stockholm tar det ca 30 - 40 minuter med bil via Europaväg E4 samt E20.

Tåg: Södertälje station (Pendeltåg) ca 1,5 km till Astraallé 8. Med buss är restiden vidare till Gärtuna ca 5 min.

Buss: Busshållplats finns inom 50 meter från fastigheten och trafikeras av bussarna 756 & 761. Restiden från Södertälje centrum är ca 20 min.

Flyg: Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme: Arlanda, Skavsta och Bromma.

Cykel: Cykelbanor finns och det tar cirka 20 min att ta sig mellan Gärtuna och Södertälje centrum.

Planlösning

Välbevarad fastighet med fräscha lkoaler som genomgående har ljusa ytskit och bra ljuinsläpp.

Parkering

Mycket goda parkeringsmöjligheter fins intill fastigheten.

Service

Morabergs handelsområde nås inom 5 minuter med bil där stora elektronikkedjorna finns, tillsammans med bland annat bygghandel så som JULA och K-rauta.
Södertäljecentrum ligger ca 8-10 min bort. Där hittar ni ett större resturangutbud.
Idrottsanläggning med inomhushall (Östertälje IP) samt fotbollsplaner finns 3 min från Gärtuna.


Karta
Visa på kartan: