Kontorshotell, Arenavägen 33, GLOBEN CITY, Stockholm-globen

  • 50 m²

Modernt kontorshotell i Globen city


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 50 m²
Adress Arenavägen 33
Område GLOBEN CITY
Objektsnummer 41893635

Beskrivning

På bästa läge i Globen city högt uppe i fastigheten öppnar nu First Office ett nytt kontorshotell. First Office erbjuder modernt inredda kontorsrum, där du kan arbeta effektivt och samtidigt bli del av ett nätverk med likasinnade på kontorshotellet. Vi har egen personal på plats som kan assistera er verksamhet. Det är enkelt att hyra plats på First office. Det mesta är inkluderat i hyran, så att ni kan fokusera på er verksamhet. På First Office Globen city finns 45 rum i storlekarna 8-50 kvm. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan finns på gångavstånd.

Planlösning

Just nu har vi lediga rum mellan 8-50 kvm. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter era behov. Flera mötesrum i olika storlekar finns att tillgå, samt omklädningsrum med dusch, lounge, och två terrasser med fantastisk utsikt. Rummen är möblerade med höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstol, låsbart förvaringsskåp och skrivbordslampa.

Parkering

Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser samt inhägnat cykelförråd.

Service

Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.


Bilder på lokalen