Kontor, Anders Carlssons Gata 14, Lindholmen, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 31 658 - 55 675 kr/mån
Älvstranden Utveckling Shopping (134 m) Restaurang (314 m) Grönområde (1348 m) Postkontor (1139 m) Parkering (781 m) Friskvård (544 m) Bilservice (888 m) Kommunikation (527 m) Uttagsautomat (821 m) Bank (321 m)

Kontor på sjätte våningen med älvutsikt I fastigheten Galjonen ligger detta kontor, med högt och fritt läge och utsikt över hamnen. Kontorslokalen, som ligger på våning sex och omfattar 262 kvadratmeter, har fönster som vetter ut mot älven och är genomgående ljus och luftig. Lokalen omfattas av ett antal separata mindre kontorsrum samt ett pentry och konferensrum. Hiss finns i fastigheten. Energiprestanda (värme, kyla, fastighetsel): 128 kWh/m2. Lindholmen Lindholmen är känt som Göteborgs mest k...

Beskrivning

Kontor på sjätte våningen med älvutsikt
I fastigheten Galjonen ligger detta kontor, med högt och fritt läge och utsikt över hamnen. Kontorslokalen, som ligger på våning sex och omfattar 262 kvadratmeter, har fönster som vetter ut mot älven och är genomgående ljus och luftig. Lokalen omfattas av ett antal separata mindre kontorsrum samt ett pentry och konferensrum. Hiss finns i fastigheten.
Energiprestanda (värme, kyla, fastighetsel): 128 kWh/m2.
Lindholmen
Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.
Idag arbetar, studerar, forskar och bor över 21 000 personer här, men målet är att den siffran ska vara 30 000 redan 2020. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.

Anders Carlssons Gata 12B, Lindholmen

Granne med kajkanten Missa inte chansen att hyra ett helt hu...

Visad

Bror Nilssons Gata 4, Göteborg

På Lindholmen finns lokaler i många olika stilar och storlek...

Visad

Bror Nilssons Gata 4, Hisingen

Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare infor...

Visad

Bror Nilssons Gata 4, Lindholmen

Modern kontorslokal i renoverad varvsfastighet På Lindholmen...

Visad