Kontor, Access - Sundbybergsvägen 1, Solna, Solna

  • 615 m²

Välkommen till Solna Access där en smal huskropp och tät fönstersättning skapar ett magiskt ljusinsläpp från tre håll. Lokalen är helt nyrenoverad och redo för nya hyresgäster. Du slås av lokalens härliga ljusinsläpp direkt vid lokalens entré där du även möter lokalens två externa mötesrum och lounge. Därvid tar det öppna landskapet vid och i hjärtat av lokalen finner du pentryt. Inne i lokalen finns två ytterligare samtalsrum, förråd och serverum. Fastigheten Solna Access är en mötesplats f...


Lokaltyp Kontor
Total yta 615 m²
Adress Access - Sundbybergsvägen 1
Område Solna
Byggår 1979
Objektsnummer 41911981
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Solna Access där en smal huskropp och tät fönstersättning skapar ett magiskt ljusinsläpp från tre håll.

Lokalen är helt nyrenoverad och redo för nya hyresgäster.
Du slås av lokalens härliga ljusinsläpp direkt vid lokalens entré där du även möter lokalens två externa mötesrum och lounge. Därvid tar det öppna landskapet vid och i hjärtat av lokalen finner du pentryt. Inne i lokalen finns två ytterligare samtalsrum, förråd och serverum.

Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar med en sak gemensamt, mötet och det sociala samspelet.

Detta stöttas i fastigheten av ett stort entréplan där du möts av den välkomnande receptionen, en stor och populär restaurang med café och lounge. Till detta har vi även fastighetens suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum i olika storlekar i en naturskön miljö med ett modernt auditorium för upp till 150 sittande.
Den senaste nyheten i fastigheten är det gemensamma välutrustade gymmet, självklart kostnadsfritt för våra hyresgäster. Faciliteter som cykelrum, liten cykelverkstad och torkrum är givna självklarheter i fastigheten. Solna Access gör därmed arbetsdagen trevligare och livspusslet ännu enklare

Kommunikationer

Solna Access ligger i anslutning till såväl E4 som E20. Dess läge innebär utmärkta pendlingsmöjligheter med bil till bl.a. innerstaden på ungefär 8-10 minuter under normaltrafik, och till Arlanda på cirka 30 minuter. Utöver det har fastigheten parkeringsmöjligheter för de anställda på dess stora utomhusparking till förmånliga priser.

Fastigheten har även ett brett utbud av kollektivtrafik på grund av dess närhet till knytpunkten Solna Centrum. Detta innebär, busslinjer till bl.a. City, blåa tunnelbanan, tvärbanan, och pendeltåg! Mer info finns tillgängligt på www.sl.se .

• Buss: Linje 67, 506, 507 samt 508.
• Tunnelbana: Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum.
• Tvärbana: Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla
• Pendeltåg: Linje 40 och 42. Närmsta pendeltågsstation är Solna station.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns för våra hyresgäster i garaget eller på utomhusparkeringen. Garaget har infart på Sundbybergsvägen 1G, och access sker med tilldelade passagebrickor. Besöksparkering finns

Service

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.


Bilder på lokalen