Kontor, Östra Varvsgatan 4, Centrum, Malmö

  • 7–9 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontorshotell i en unik och modern miljö och med en fantastisk utsikt mot havet. Mötesrum och loungeytor för nätverkande och paus


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 7–9 m²
Adress Östra Varvsgatan 4
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942674

Beskrivning

KONTORSRUM/PRIVATE OFFICE för 2 personer

Quick Office Malmö Västra Hamnen ligger endast 800 meter från Centralen i Västra hamnens affärsdistrikt. Vi erbjuder ett nybyggt fullservicekontor på översta våningen med utsikt över området och ut mot havet.
Här samlas företag som vill ha nära till båda de etablerade näringslivet och de dynamiska yngre bolagen på en representativ plats som ger dig närvaro i hela regionen och till Centralen. Endast 20 minuter till Kastrup.

Quick Office Malmö Västra Hamnen erbjuder såväl enskilda flexibla arbetsplatser till kompletta lösningar åt de mellanstora företagen som unika konferenslösningar med utsikt över området.
Hos Quick Office sitter du inte fast i ett långt hyreskontrakt.

KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
Alla våra kontorsrum oavsett storlek är fullt möblerade och har parkettgolv och ljusa väggar. De flesta av rummen har fönster med vår härliga utsikt.

COWORKING SPACE
I våra coworking ytor delar du arbetsplatserna med andra företagare. Bra för dig som ofta ”ute på fältet” och inte har behov av ett kontorsrum varje dag.

TERRASSEN
Du har alltid tillgång till vår omtalade terrass med utsikt åt alla väderstreck. När vädret tillåter kan du både ta paus och ha dina möten här.

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda.
Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med
automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

PERSONLIG SERVICE
Vår Kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och lär känna dig och ditt företag. Vi ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

NÄTVERKANDE OCH EVENTS
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet bjuder Quick Office in till fika, after-works, och olika events.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma. Mötesrummen bokas enkelt på
quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm.

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

VÅRA KONTORSPAKET
Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivån som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika kontorspaket.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

Omgivning

Stadsdelen Västra Hamnen började ta sin form under den europeiska bostadsmässan som hölls sommaren 2001. Granne med Västra Hamnen ligger Dockan.Området var från början ett industriområde men har under de senaste tio åren förvandlas till ett mycket trevligt bostadsområde. Man kan knappast prata om Dockan utan att nämna den stora Kockumskranen. Idag är Västra Hamnen känd för landmärket Turning Torso.

Kommunikationer

Quick Office Malmö Västra Hamnen ligger endast 800 meter från Centralen i Västra hamnens affärsdistrikt. Endast 20 minuter till Kastrup.

Service

Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen