Kontor, Östra Hamngatan 16, Centrum, Göteborg

  • 1 158 m²
  • 2022-05-16

Nyrenoverat och representativt kontor mitt i centrala Göteborg!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 158 m²
Adress Östra Hamngatan 16
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde 2022-05-16
Objektsnummer 41948912

Beskrivning

Vissa kontor ger en härlig känsla direkt från första sekund när du stiger in genom entrédörren. Här finns just en sådan arbetsplats att längta till !
Vår befintliga kund har växt ur sina attraktiva lokaler och vi söker en ny kund till dessa välplanerade kontorsytor med smakfulla interiöra materialval. Kontoret är högt beläget i fastigheten, nyrenoverat sedan några år tillbaka och har stora härliga fönster från golv till tak i söder och västerläge.

I fastighetens entréplan finns aktören United Spaces med sitt co-woringkoncept och här finns en helt nybyggd konferensanläggning med extra bra priser till kunder i huset. Är ni behov av ytterligare service i vardagen eller extra arbetsplatser så lämnar gärna United Spaces och Castellum en anpassad offert till er.

Från detta läge når ni all tänkbar service och alla kommunikationsmedel i form av buss, spårvagn, färja och tåg på bara några korta steg eller max några minuters gångavstånd.

En arbetsmiljö, fastighet och läge att trivas i.

Omgivning

Under 2016 genomgick fastigheten genomgripande renovering och fick en rejäl ansiktslyftning. Utvändigt har huset fått en helt ny karaktär med en ny glasfasad samtidigt som husets entréer lyfts. Invändigt har c:a 9 000 kvm av lokalytan genomgått en omfattande renovering och lokalerna är i toppstandard.

Fastigheten ligger i ena hörnet av Nordstan med tillgång till alla möjliga butiker och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt i knutpunkten för alla kommunikationer. Buss, spårvagn och cykelleder finns precis utanför dörren. Till Centralstationen är det några minuters promenad. Där hittar du även terminalen för flygbussen till Landvetter samt expressbussar

Planlösning

Ett fantastiskt trivsamt kontor som har en bra mix av öppna ytor, enskilda kontorsrum, samtalsrum och mötesrum. Personal och kunder möts upp av en välkomnade entré i anslutning till ett attraktivt pentry/loungeyta.

Parkering

Nordstans parkeringshus är granne med fastigheten.

Service

Fastigheten ligger i hörnet av Nordstan med tillgång till alla möjliga butiker och service.

Övrigt

Fastighet i sex våningsplan som består av kontor och butiker.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen