Kontor, Östergatan 39, Centrum, Malmö

  • 179 m²
  • 28 342 - 40 275 kr/mån

Välkommen till Östergatan 39. På bästa läge, precis vid Centralstationen i Malmö, kan vi erbjuda en renoverad kontorslokal på 179 kvadratmeter. Kontoret är dimensionerat för ca 15 personer och har enblandad planlösning med enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap. I mitten av lokalen ligger pentryt med pausyta. Ett bättre kontorsläge får man leta efter. Inte nog med att man har nära till allmänna kommunikationer och allt vad staden har att erbjuda så har man även nära till husets restaura...


Lokaltyp Kontor
Total yta 179 m²
Adress Östergatan 39
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41917335
Områdeshyra 28 342 - 40 275 kr/mån
1 900 - 2 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Östergatan 39. På bästa läge, precis vid Centralstationen i Malmö, kan vi erbjuda en renoverad kontorslokal på 179 kvadratmeter. Kontoret är dimensionerat för ca 15 personer och har en blandad planlösning med enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap. I mitten av lokalen ligger pentryt med pausyta.

Ett bättre kontorsläge får man leta efter. Inte nog med att man har nära till allmänna kommunikationer och allt vad staden har att erbjuda så har man även nära till husets restaurang som ligger högst upp i huset med en fantastiskt terrass med utsikt över stadens takåsar.

Varmt välkommen att kontakta Malin på Newsec för mer information och en personlig visning.

Omgivning

Förstklassigt läge precis vid Malmö Centralstation med access till all önskvärt service.

Kommunikationer

er som tar er såväl inrikes som utrikes. Detta är ett utmärkt pendelläge för den som bor utanför stadskärnan eller för de företag som vill ha det lättillgängligt för sina kunder.

Det finns ett stort utbud av parkeringsplatser till fill förfogande för den som kommer med bil:
- P-huset Petri, Rundelsgatan 19
- Caroligaraget, Kattsundsgatan

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området, bland annat P-huset Petri som ligger nära fastigheten alternativt Caroligaraget som ligger endast ett kort stenkast bort.

Service

Högst upp i huset på plan 5 finns en trevlig restaurang med utomhusterass som blir ett trevligt tillskott på årets varmare dagar där man njuter av ett sydsvästläge.

I området finner ni ett stort utbud av service. Här finns lunchrestauranger, caféer och hotell. Ytterligare service tillhandahålls såsom mataffärer, apotek, gym, frisörsalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, optiker mm

För den bilburne finns det fyra externa parkeringshus i närområdet, den närmsta finner ni