Produktionslokal, Östanvindsgatan 14, Örsholmen, Karlstad

  • 300–4 000 m²
  • Överenskommelse

Möjlighet att hyra höglager-och logistiklokal på 9 500 kvm i Karlstad med närhet till E18. Väldigt god takhöjd om 12 meter och uppdelningsalternativ.


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Kontor / Lager / Logistiklokal
Total yta 300–4 000 m²
Adress Östanvindsgatan 14
Område Örsholmen
Kommun Karlstads kommun
Tillträde Överenskommelse
Objektsnummer 41935500

Beskrivning

Vi välkomnar er att hyra höglager-och logistiklokal med tillgång till kontor på totalt 4 000 kvm i expansiva Örsholmens industriområde i Karlstad, endast 5 minuter med bil från E18. Lokalerna kan delas upp och skräddarsys efter era önskemål. Väldigt god takhöjd om 12 meter.

Lokalen är belägen i ett industriområde med närhet till flertalet restauranger samt gångavstånd till busshållsplats. Med bil tar det endast 10 minuter så befinner ni er i centrala Karlstad. I anslutning till lokalen finns fem lastkajar och fantastiska 100 parkeringsplatser.

Kommunikationer

Busshållsplats Karlstad Lovartsgatan är belägen endast några minuters promenad från lokalen.

Parkering

Ja

Service

I närområdet finns det flertalet restauranger/lunchrestauranger. Endast 10 minuter från logistiklokalen är Karlstads centrum där det finns tillgång till retauranger, hotell och butiker.

Vägbeskrivning

Logistiklokalen är belägen på expansiva Örsholmens industriområde i Karlstad, endast 10 minuter med bil från centrala Karlstad och 5 minuter med bil från E18. I riktning från Stockholm på E18 är det en högersväng vid Universitetsmotet, sen kör du över E1

Skyltläge

Ja

Övrigt

Fem lastkajar finns i ansluting till lokalen.


Karta