Kontor, Ringvägen 100, SÖDERMALM, Stockholm

  • 80 m²

I denna moderna kontorsfastighet finns nu Här möjlighet att hyra ett helt eget litet kontor i en professionell arbetsmiljö till en fast månadsavgift!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 80 m²
Adress Ringvägen 100
Område SÖDERMALM
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 10
Objektsnummer 41927756

Beskrivning

Detta fina kontorshotell är välbeläget i hjärtat av Södermalm i centrala Stockholm. Husets besökare välkomnas av en spektakulär glasentré och ett iögonfallande atrium.

Kontorshotelloperatören erbjuder möjligheten till korta löptider och i övrigt fördelaktiga villkor. Lokalen kan hyras fullt uppmöblerad med fina, moderna vita möbler.

Lokalen är idag större (hela våningsplanet totalt ca 700 kvm) men går att avdela så att en lokal om ca 80 kvm kan hyras. Planlösningen är anpassningsbar och hur man avdelar ytan är till viss mån flexibelt. Ytan om ca 80 kvm som kan skapas är idag rumsindelad och består idag av 5 rum varav ett ör större för ca 8 personer. Totalt är ytan lämplig för 19-20 personer. Två av rummen går att dela av om fler rum önskas men det går även att ta ned väggar om önskemålet är större rum. Företaget som hyr denna yta kommer att ha tillgång till anläggningens gemensamhetsytor såsom pentryn och wc.

Omgivning

Stadsutsikten inbegriper den välkända musik- och sportarenan Globen och den vackra Årstaviken

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med Skanstulls T-bana endast ca 50 meter bort. Ett flertal busslinjer passerar även Ringvägen och Skanstull. Centrets strategiska läge bredvid stora vägar och nära anslutning till Skanstulls T-bana ger goda förbindelser till alla delar av staden. Läget är särskilt lättillgängligt för alla dem som kommer från Stockholms södra sida med närheten till Gullmarsplan som är knytpunkt för stadens södra sida där T-bana, tvärbana samt en stor bussterminal finns.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset och platser finns att hyra. Garaget är mycket lättillgängligt då det går att köra rakt in i byggnaden direkt från Skanstullsbron.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen