Kontor, Ringvägen 100, SÖDERMALM, Stockholm

  • 700 m²

I denna moderna kontorsfastighet finns nu möjlighet att hyra ett helt eget våningsplan alternativt en något mindre yta då lokalen går att avdela!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 700 m²
Adress Ringvägen 100
Område SÖDERMALM
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41927712

Beskrivning

Detta fina kontorshotell är välbeläget i hjärtat av Södermalm i centrala Stockholm. Husets besökare välkomnas av en spektakulär glasentré och ett iögonfallande atrium. Givetvis finns både garage och hissar i huset.

Här finns möjligheten att hyra ett eget kontor i en professionell arbetsmiljö till en fast månadsavgift. Kontorshotelloperatören erbjuder möjligheten till korta löptider och i övrigt fördelaktiga villkor! Våningsplanet kan hyras fullt uppmöblerad med moderna vita möbler.

Lokalen är anpassningsbar och avdelningsbar. Idag har lokalen en rumsindelad planlösning bestående av totalt ca 30 rum. Dock så går det att skapa fler rum genom att avdela vissa av rummen alternativt ta ned väggar för att skapa färre och större rum.

Omgivning

Stadsutsikten inbegriper den välkända musik- och sportarenan Globen och den vackra Årstaviken

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med Skanstulls T-bana endast ca 50 meter bort. Ett flertal busslinjer passerar även Ringvägen och Skanstull. Centrets strategiska läge bredvid stora vägar och nära anslutning till Skanstulls T-bana ger goda förbindelser till alla delar av staden. Läget är särskilt lättillgängligt för alla dem som kommer från Stockholms södra sida med närheten till Gullmarsplan som är knytpunkt för stadens södra sida där T-bana, tvärbana samt en stor bussterminal finns.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset och platser finns att hyra. Garaget är mycket lättillgängligt då det går att köra rakt in i byggnaden direkt från Skanstullsbron.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen