Kontor, Vasagatan 45, Centrum, Göteborg

  • 500 m²
  • Omgående

500-1557kvm kontor med egen innergård mitt i Göteborg


Lokaltyp Kontor
Total yta 500 m²
Adress Vasagatan 45
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41947803
Bifogade filer

Beskrivning

Fräsch och rymlig lokal, en trappa upp från gatuplan, med full tillgång till en egen mysig grön innergård/terass i mitten.
Lokalen erbjuder effektiva och flexibla kontorsytor i en framförallt öppen disposition bl. a. innehållande en representativ reception, bra antal mötes- och telefonrum, två trevliga pentryn, duschar, gemensamma ytor och även en lasthiss och tillgång till cykelgarage.
Lokalen har fönster mot tre vädersträck och mot innergården/terrassen som skapar en fin luftig känsla och erbjuder en härlig utsikt bl. a. mot Heden.

Lokalen är totalt ca. 1557 kvm men kan delas upp i mindre enheter typ ca. 500 kvm eller 1000 kvm.
Lokalen är tillgänglig per omgående och tillträde kan ske enligt överenskommelse.

Välkommen på en visning!
Börja gärna med en virituell rundtur i lokalen via länken "360" som finns att hitta i högra nederkanten på startbilden.

Omgivning

Avenyn är stadens huvudstråk och en populär destination för både göteborgare och turister.
Det är ett etablerat och eftersökt läge med de attraktiva kontorsadresserna där du hittar några av de stora bankerna, liksom fastighetskonsulter, holding- och finansföretag, jurister, läkare och många flera. Ett förstklassigt utbud av all tänkbar service är en självklarhet.
Vid Götaplatsen finns många av stadens kulturella institutioner samlade; Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och Bio Göta.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt på alla sätt - kollektivtrafiken såsom spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från och till Landvetter flygplats stannar på Avenyn.
Och trots sitt centrala läge kan man via Skånegatan enkelt nå de viktigaste lederna E6 och E20.
Promenadavstånd till Centralstationen är ca 13 minuter och med kollektivtrafik tar det ca 5 minuter. Ett flertal buss- och spårvagnslinjer finns inte mer än 1-2 minuters promenad från fastigheten antingen på Avenyn eller på Hedens bussterminal.

Parkering

I närområdet finns goda parkeringsmöjligheter typ Hedens parkeringsplats, intilliggande parkeringshus och gatuparkering.

Service

Detta populära område erbjuder förstklassigt utbud av services, shopping och många möjligheter till restaurang- och cafébesök.


Karta
Visa på kartan: