Kontor, Varholmsgatan 2, Göteborg, Göteborg

  • 215 m²
  • 30 458 - 50 167 kr/mån

Här erbjuds en ljus och modern kontorsyta om 215 kvm i Kungstens industriområde. Den här lokalen anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål. Här får ni dessutom tillgång till förrådsutrymme i källaren och goda parkeringsmöjligheter i området. Vare sig du reser kollektivt eller med bil når du lokalen smidigt genom dess närhet till både spårvagnshållplats och trafikleder....


Lokaltyp Kontor
Total yta 215 m²
Adress Varholmsgatan 2
Område Göteborg
Byggår 1998
Objektsnummer 41866821
Områdeshyra 30 458 - 50 167 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och modern kontorsyta om 215 kvm i Kungstens industriområde. Den här lokalen anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål. Här får ni dessutom tillgång till förrådsutrymme i källaren och goda parkeringsmöjligheter i området. Vare sig du reser kollektivt eller med bil når du lokalen smidigt genom dess närhet till både spårvagnshållplats och trafikleder.

Omgivning

Kungsstens industriområde ligger bara ett stenkast från Sandarna i Majorna. I området hittar du en rolig blandning av verksamheter inom reklam, media, arkeologi, byggnadsvård, musikproduktion, trävaruhandel, verkstad och uthyrning av partytält.

Kommunikationer

Drygt 100 meter från lokalen ligger hållplats Sandarna som trafikeras av spårvagnar. För den bilburne är det även nära till de stora trafiklederna.

Planlösning

Anpassningsbar.

Parkering

Parkering finns i området.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen