Kontor, Stortorget 7, Örebro

Lokalguidens estimerade områdeshyra 26 188 - 34 917 kr/mån
Newsec Kommunikation (1549 m)

Nu ges möjligheten att hyra en modern och attraktiv kontorslokal i hjärtat av Örebro Centrum. Från lokalen nås hela Örebros centrum inom minuters gångavstånd med allt från butiker, kontor, restauranger och kommunikationer runt hörnet. Lokalen om ca 419 m² disponerar 14 st. cellindelade kontorsrum med fönster i två väderstreck och utsikt mot Örebro Slott och Svartån, väntrum, 3 st. WC, sammanträdesrum och ett pentryn. Lokalen kan komma att anpassas åt tilltänkt hyresgäst för att matcha era önskem...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 419 m²
Adress Stortorget 7
Objektsnr 41904878
Lokalguidens estimerade områdeshyra
26 188 - 34 917 kr/mån
750 - 1 000 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu ges möjligheten att hyra en modern och attraktiv kontorslokal i hjärtat av Örebro Centrum. Från lokalen nås hela Örebros centrum inom minuters gångavstånd med allt från butiker, kontor, restauranger och kommunikationer runt hörnet. Lokalen om ca 419 m² disponerar 14 st. cellindelade kontorsrum med fönster i två väderstreck och utsikt mot Örebro Slott och Svartån, väntrum, 3 st. WC, sammanträdesrum och ett pentryn. Lokalen kan komma att anpassas åt tilltänkt hyresgäst för att matcha era önskemål. Parkeringsplatser finns tillgängliga att hyra i anslutning till lokalen.

Omgivning

Lokalen har ett fantastiskt läge med ingång direkt från det levande torget Stortorget I kvarteret finns en härlig mix av företag med kontor, butiker, caféer och restauranger. Det centrala läget ger en direkt närhet till citys serviceutbud. Bra kommunikationer med närhet både till tåg och bussförbindelser. Parkeringsmöjligheter: Parkeringsplats finns att hyra för både bil och cykel. Slottet ligger precis intill fastigheten.
Beläget mittemot Örebro resecentrum med täta kommunikationer av både regional- och stadstrafik

Parkering

Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö hos Q-Park.

Service

I fastigheten finns restaurang/café, . Beläget mitt i Örebro så här finner du all svervice du kan behöva. Storatorget ger dig en oas av restauranger och mötesplatser.

Drottninggatan 14, City

Centralt kontor på 167 kvm våning 4.

Visad

Stortorget 7, Örebro

Nu ges möjligheten att hyra en modern och attraktiv kontorsl...

Visad

Stortorget 7, Örebro

Nu ges möjligheten att hyra en modern och attraktiv kontorsl...

Visad

Stortorget 4, Örebro

Hyr en bit Örebrohistoria.

Visad