Produktionslokal, Stormgatan 20, Örsholmen, Karlstad

  • 1 000 m²
  • Omgående

Fastigheten är belägen på Örsholmens industriområde med adressen Stormgatan 20. Området ligger öster om Karlstads centrum och utgörs huvudsakligen av industri, kontor, restaurang och handel. Kommunikationerna är goda med nära anslutning till E18, busshållplatser inom gångavstånd samt närhet till Välsvikens köpcentrum. Ny trafikled planeras som en förbättring av transportförbin- delser i området genom ny trafikled mellan Välsviksleden och Hammaröleden via ny bro över Örsholmsälven. Kon...


Lokaltyper Kontor / Lager / Lagerlokal / Verkstad / Produktionslokal / Logistiklokal
Total yta 1 000 m²
Adress Stormgatan 20
Område Örsholmen
Kommun Karlstads kommun
Byggår 1972
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41931828

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Fastigheten är belägen på Örsholmens industriområde med adressen Stormgatan 20. Området ligger öster om Karlstads centrum och utgörs huvudsakligen av industri, kontor, restaurang och handel.

Kommunikationerna är goda med nära anslutning till E18, busshållplatser inom gångavstånd samt närhet till Välsvikens köpcentrum. Ny trafikled planeras som en förbättring av transportförbin- delser i området genom ny trafikled mellan Välsviksleden och Hammaröleden via ny bro över Örsholmsälven.

Kontakta oss och förklara vad just du behöver för typ av lokaler så kan vi se till att skräddarsy en lösning efter just dina behov.

Planlösning

Stora öppna planytor med högt i tak.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

Området har ett strategiskt läge vid E18 och ligger cirka 4 kilometer från Karlstad centrum. Närheten till centrum samt goda kommunikationer med E18 är bidragande faktorer till att området växer. Ny trafikled planeras som en förbättring av transportför

Skyltläge

Ja

Uppvärmning

Fjärrvärme


Karta


Bilder på lokalen