Butikslokal, Skomakaregatan 5, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 57 500 - 119 792 kr/mån
Skandia Fastigheter Friskvård (0 m) Shopping (18 m) Restaurang (20 m) Uttagsautomat (152 m) Parkering (179 m) Bank (200 m) Bilservice (291 m) Grönområde (372 m) Kemtvätt (408 m) Kommunikation (425 m)

Unik möjlighet på Skomakaregatan – butiks- eller restauranglokal? Vi hyr ut en lokal i ett nytt läge på Skomakaregatan. Lokalen som tidigare har huserat ett bankkontor har fått nytt liv i samband vårtotalrenovering av hela fastigheten. Lokalen erbjuder nu fräscha, nya möjligheter inom handel eller restaurang för den som vill exponera sig i Malmös absoluta centrum. Lokalen är belägen på stråket mellan Lilla torg och korsningen Södergatan/Skomakaregatan, ett område med mycket liv och rörelse. So...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 575 m²
Adress Skomakaregatan 5
Område Centrum
Objektsnr 41887565
Lokalguidens estimerade områdeshyra
57 500 - 119 792 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Unik möjlighet på Skomakaregatan – butiks- eller restauranglokal?

Vi hyr ut en lokal i ett nytt läge på Skomakaregatan. Lokalen som tidigare har huserat ett bankkontor har fått nytt liv i samband vår totalrenovering av hela fastigheten. Lokalen erbjuder nu fräscha, nya möjligheter inom handel eller restaurang för den som vill exponera sig i Malmös absoluta centrum. Lokalen är belägen på stråket mellan Lilla torg och korsningen Södergatan/Skomakaregatan, ett område med mycket liv och rörelse. Som grannar har du etablerade och välkända varumärken inom bland annat mode, inredning, gourmetprodukter, köksredskap, design och så vidare. Butiken är rå och kommer att ställas iordning i samråd med vår nya hyresgäst – en unik möjlighet till etablering i hjärtat av centrala Malmö, i en lokal med karaktär.

Skomakaregatan 6-8, Centrum

Kontorshotell mitt i centrala Malmö.

Visad

Södergatan 3, Centrum

Mindre kontorslokal i bästa läge.

Visad

Södergatan 3, Centrum

Fin kontorslokaler i bästa läge.

Visad

Stortorget 29, Centrum

Här kan du välkomna dina besökare via en av Malmös vackraste...

Visad