Kontor, Skaraborgsvägen 21, Borås, Borås

  • 137 m²
  • 10 846 - 18 267 kr/mån

Nu finns chansen att hyra en kontorsyta om 137 kvm i denna vackra och anrika tegelbyggnad från slutet av 1800-talet. Byggnaden är belägen i en inspirerande miljö med ett sprudlande företagsklimat. Härsitter ni med ån alldeles utanför dörren samtidigt som ni får närhet till stadens bekvämligheter på kort avstånd. Granne med Textile Fashion Center och Högskolan, mitt emellan centrum och Knalleland, är det svårt att hitta ett bättre läge för dig med höga krav på både tillgänglighet och närhet till...


Lokaltyp Kontor
Total yta 137 m²
Adress Skaraborgsvägen 21
Område Borås
Objektsnummer 41867049
Områdeshyra 10 846 - 18 267 kr/mån
950 - 1 600 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en kontorsyta om 137 kvm i denna vackra och anrika tegelbyggnad från slutet av 1800-talet. Byggnaden är belägen i en inspirerande miljö med ett sprudlande företagsklimat. Här sitter ni med ån alldeles utanför dörren samtidigt som ni får närhet till stadens bekvämligheter på kort avstånd. Granne med Textile Fashion Center och Högskolan, mitt emellan centrum och Knalleland, är det svårt att hitta ett bättre läge för dig med höga krav på både tillgänglighet och närhet till stadens serviceutbud!

Omgivning

Området Wiskadal präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Byggnaden är belägen i ett trevligt läge intill ån och har endast ett par hundra meters gångavstånd till Centrum, Centralstationen och Knalleland. Högskolan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till och från fastigheten, ca 5 minuters promenad till Centraltstationen.

Parkering

Gott om p-platser finns i området.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen