Kontor, Scheelevägen 30, PÅ IDEON, Lund

  • 735 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 42 875 - 73 500 kr/mån

Flexibel lokal på strategiskt läge i Lund


Lokaltyp Kontor
Total yta 735 m²
Adress Scheelevägen 30
Område PÅ IDEON
Byggår 1991
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41865046
Områdeshyra 42 875 - 73 500 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns en yteffektiv lokal ledig på Ideon i Lund. Lokalen ligger på andra våningen med en flexibel yta om 735 kvadratmeter. I lokalen möts man av en välkomnande entré och ett stort kök med tillhörande matplats för ca 20 personer. Lokalen är ljus och tack vare den flexibla planlösningen kan man påverka utformningen efter behov.Fastigheten har också en trevlig uteplats som kan användas av alla våra hyresgäster.

Omgivning

Fastigheten ligger vid infarten till Ideon Science park, Scandinaviens och en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för visionärer, entreprenörer och riskkapital. Detta är Lunds mest attraktiva kontorsområde med ett idealiskt läge för innovativa och expansiva företag. Läget, rakt över gatan från Ideon Gateway, Lunds högsta byggnad och nya landmärke, gör fastigheten mycket enkel att hitta till.

Kommunikationer

E22:an samt Lunds norra ringled passerar precis utanför fastigheten, vilket gör platsen mycket lättillgänglig. Stads-och regionbussar samt flygbussen trafikerar närområdet. Centrala Lund ligger endast två kilometer bort och nås därför också enkelt med cykel för den som föredrar det.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget av enskilda kontor i varierande storlek men som med fördel kan öppnas upp för att skapa öppna kontorsytor.

Parkering

I direkt anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för såväl hyresgäster som besökare.

Service

Serviceutbudet i området är mycket bra. I en av grannfastigheterna finns Edison Restaurang, en populär lunchrestaurang med uteservering sommartid.


Bilder på lokalen