Kontor, Södra Gubberogatan 20, Lunden, Göteborg

  • 167 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 23 658 - 38 967 kr/mån

Lokal med egen takterass


Lokaltyp Kontor
Total yta 167 m²
Adress Södra Gubberogatan 20
Område Lunden
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41932933
Områdeshyra 23 658 - 38 967 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Högst upp i huset med egen takterrass finner ni nu 165 kvm som skall totalrenoveras och där den nya hyresgästen har möjlighet att vara med och påverka såväl planlösning som materialval.
Lokalen har goda förutsättningar med fönster i två väderstreck och fin utsikt över Göteborg åt ena hållet och mot grönskan och berget åt andra hållet.
I anslutning till huset finns parkeringar att hyra.
Bra skyltläge för den som önskar synas på fasaden mot E6:an.
I huset finns både gym och restaurang och buss 60 trafikerar med 5 minuters intervall till centralen.
Välkommen att planera er nya lokal tillsammans med oss!

Omgivning

Service och butiker

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Övrigt

Fastigheten ligger i området Gårda som är en knutpunkt för Göteborgs alla genomfartsleder vilket ger en förträfflig tillgänglighet. Gårda har genomgått stora förändringar i form av nybyggen och ombyggnationer och flera företag har valt att etablera sig här. Det är ett populärt område med närhet till det mesta.
I fastigheten finns lunchrestaurang Felicia som också erbjuder kaffe och cateringservice till de hyresgäster som så önskar.

Fastighetens trapphus har två hissar vardera som tar en från underplan till översta.

Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en behaglig inomhusmiljö att arbeta i.

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser alldeles i närheten av fastigheten.


Karta