Kontor, Södra Bulltoftavägen 17, Kirseberg, Malmö

  • 153 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontorsytor med lager på centralt läge


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 153 m²
Adress Södra Bulltoftavägen 17
Område Kirseberg
Publicerad 2023-11-09
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41962028
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
På centralt läge i Malmö erbjuds nu kontor med lager på 153 kvm, perfekt för det lilla företaget som vill ha smidig access med bil och samtidigt ha nära till city. Lokalen är idag disponerad med 4 st ljusa och rymliga kontor och ett konferensrum som idag har direktaccess med lagerytan, men går att stänga igen om så önskas, 2 wc varav en större med duschkabin, Trinettkök med spisplatta och liten kyl. På baksidan av lokalen finns en anslutande lastkaj. Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten, både för anställda och kunder.

FASTIGHETSINFORMATION
Fastighet i 3, 5 plan för kontor och småindustri i stadsdelen Kirseberg i norra Malmö. På andra sidan järnvägen ska det nya kvarteret i Ellstorp byggas med bostäder, kontor, förskola, park m.m. vilket förstärker fastighetens centrala läge ytterligare. Strategiskt läge med både närhet till city som till Yttre och Inre ringen samt tågstation Östervärn.

OMRÅDE/OMGIVNING
I området finns boende, skola, idrottsplats, handel och service. Malmöringens tågstation, Östervärn, ligger ett stenkast från fastigheten. På baksidan av fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för den som anländer med bil.

KOMMUNIKATIONER
- Tågstation Östervärn 50 m
- Buss
- 10 min cykelavstånd till Malmö C

NÄRSERVICE
- Coop Kirseberg 4 min gångavstånd
- Entré köpcentrum 9 min gångavstånd

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta

Bilder på lokalen