Lagerlokal, Returvägen, Mölnlycke

Next Step Group AB Restaurang (130 m) Friskvård (88 m) Shopping (135 m) Kommunikation (162 m) Postkontor (157 m) Uttagsautomat (212 m) Parkering (225 m) Bränslestation (124 m)

Mölnlycke logistikpark etapp tre är ett området på 26 000 m² som är byggklart för verksamheter inom handel, kontor och logistik. Nyttjandegraden är 40 procent av markytan och byggnadshöjd 12 meter. Parken utgörs redan idag av 5 000 kvadratmeter fullt uthyrda lager- och kontorslokaler där stora företag som GB Glace, Apoteket, FedEx och Pilkington huserar....

Beskrivning

Mölnlycke logistikpark etapp tre är ett området på 26 000 m² som är byggklart för verksamheter inom handel, kontor och logistik. Nyttjandegraden är 40 procent av markytan och byggnadshöjd 12 meter. Parken utgörs redan idag av 5 000 kvadratmeter fullt uthyrda lager- och kontorslokaler där stora företag som GB Glace, Apoteket, FedEx och Pilkington huserar.

Omgivning

På fem minuter tar du dig med bil till Mölnlycke Centrum som erbjuder ett brett utbud av restauranger och butiker. Lika nära är det till Råda Säteri, för den som vill ha en verklig förstaklassig restaurang inbäddad bland grönska och vatten. Här kan du också ta en promenad på lunchen eller varför inte ett härligt dopp i Rådasjön.

Kommunikationer

Mölnlycke Logistikpark ligger med en utmärkt strategisk placering längs med riksväg 40. Du kör på en kvart till pulsen på Avenyn och lika snabbt till alla avgångar från Landvetter flygplats. Det är bara 13 km åt båda håll. På fem minuter med bil (3 km) är du mitt på torget i Mölnlycke Centrum. Härryda kommun trafikeras av ett flertal busslinjer som går nära nog dygnet runt (de tar en liten paus mellan cirka 02.30–05.00) och stannar nästan utanför dörren.

Planlösning

Vi på Next Step Group bygger moderna och effektiva lokaler och självklart har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Med våra flexibla lösningar kan du lita på att få lokaler som är helt anpassade efter din verksamhet.
Tack vare fastighetens höga standard blir den kostnadseffektiv och attraktiv under lång tid.

Service

Närområdet bjuder på allt som behövs för att vardagen ska fungera perfekt – service, goda kommunikationer, kultur och vacker natur finns i direkt anslutning till Mölnlycke Logistikpark.

Uthyrare & kontaktpersoner

Returvägen, Mölnlycke

Bra takhöjd och god bärighet. Välkommen att kontakta oss på ...

Visad

Returvägen 1, Mölnlycke

Nu byggs 12 000 m² på spekulation i Mölnlycke Logistikpark.

Visad

Åvägen 1, 2., Mölnlycke

Kontorslokal om 235kvm på Åvägen 1 i Mölnlycke. Lokalen är b...

Visad