Kontor, Ranhammarsvägen 20, Västerort, Bromma

  • 280 m²
  • Enligt överenskommelse

Unik möjlighet att förhyra en läcker kontorslokal/showroom med moderna ytskikt! Här sitter ni med närhet till kommunikationer och service.


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 280 m²
Adress Ranhammarsvägen 20
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41913519
Bifogade filer

Beskrivning

Unik möjlighet att förhyra en läcker kontorslokal med moderna ytskikt! Ultimat ljusinsläpp tack vare stora fönster samt takfönster som skapar en kreati­v atmosfär. Lokalen har flera arbetsrum, ett stort mötesrum, förråd och även stora ytor för socialt umgänge. Tack vare lokalens pelarkonstruktion finns möjlighet för Er att själva bestämma layouten.

Lasthiss finns tillgänglig i byggnaden. Denna lokal är perfekt för det moderna kontoret eller ett lyxigare showroom.

Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära till modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och oslagbar shopping. Parkeringsmöjligheter och kommunikationsvägar intill fastigheten.

Mer om fastigheten
Ett stenkast från Bromma flygplats samt Bromma Blocks och i direkt anslutning till den nya tvärbanan ligger Ericssons gamla instrumentfabrik från 1940-talet. Fastigheten har totalrenoverats och idag kan vi erbjuda ert företag moderna kontor samt showroom med industrikänsla! I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.


Karta
Visa på kartan: