Kontor, Rökerigatan 19, Globen, Johanneshov

  • 1 083 m²

Kontorslokal med blandad planlösning i modern fastighet alldeles intill Globen Shopping.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 083 m²
Adress Rökerigatan 19
Område Globen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1989
Våning 2
Objektsnummer 41933661

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontorslokal med blandad planlösning i modern fastighet alldeles intill Globen Shopping.

Omgivning

Fastigheten ligger lättillgängligt invid Arenavägen och den nya Stockholmsarenan.

Kommunikationer

Globens tunnelbanestation samt tvärbanan ligger på några minuters avstånd och vid Gullmarsplans tunnelbanestation ligger närmaste kollektivknutpunkt med ett flertal ytterstadsbussar. Med bil nås fastigheten efter ca 5 minuters bilkörning från innerstan. Södra Länken och närheten till E4/E20 gör att trafiksituationen i området är mycket god.

Planlösning

Fin och ljus lokal med öppen planlösning i modern fastighet. Bilderna är referensbilder från annan lokal i fastigheten. 2 plan med interntrappa, lokalen är delbar från 723 kvm.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra tillhörande fastighet. Mitt emot fastigheten finns en allmän utomhusparkering och strax intill finns även ett parkeringsgarage

Service

Fastigheten ligger lättillgängligt invid Arenavägen och den nya Stockholmsarenan. Globen Shopping, med sitt stora utbud av restauranger, kaféer och butiker, ligger också strax intill. Även gym finns i området.Bilder på lokalen