Kontor, Rättarvägen 3, Hagalund, Solna

  • 59 m²
  • Omgående

Lediga pods på taket! På taket finns pods, unika enskilda rum med en magnifik utsikt över Solna och Arenastaden.


Lokaltyp Kontor
Total yta 59 m²
Adress Rättarvägen 3
Område Hagalund
Kommun Solna kommun
Hiss Ja
Våning 9
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41927680

Beskrivning

På taket finns pods, unika enskilda rum med en magnifik utsikt över Solna och Arenastaden. Dessa rum inreds och används på det sätt som passar er verksamhet bäst. Några pods är fortfarande lediga för uthyrning.
Priset för en större pod är 500 000 kr per år och för en mindre 250 000 kr per år.

Solna United är en inspirerande arbetsplats med unika lösningar, huset har takterrass med pods och ett välkomnande entréplan med olika nivåer. De flesta pods knyts samman av servicegångar – du har alltid nära till kaffe, mat, och toaletter. Några av podsen är helt fristående, som lusthus. Det är bara hyresgästens fantasi som sätter gränsen för podsens funktioner. Vi ser framför oss allt från konferensrum till musikstudio.

Entréplan med flera nivåer.
Entréplanet erbjuder olika sorters ytor – en del lämpade för informella möten, andra för mer formella sammankomster. Det ger även möjlighet för företag att presentera sin verksamhet och sina produkter.

Planets olika nivåer knyts samman av en trappa som också fungerar som mötesplats. I den övre nivån finns bland annat restaurang, café och showrooms. Här kan även företag presentera sin verksamhet och sina produkter. I entréplanet finns ett antal inomhuspods – små mötesrum som är släkt med podsen på Solna Uniteds tak.

Omgivning

Det bästa av två världar

Solna Uniteds läge precis öster om järnvägsspåren ger det bästa av två världar. Huset ligger i äldre lugna Solnakvarter, samtidigt finns butiker, restauranger och annan service bara några minuters promenad bort.

Både genuint och modernt

Kvarteren omkring Solna United har en småskalig genuin Solnakänsla. Här finns Solna station och funkishus. Samtidigt finns all tänkbar service bara några minuter bort. En gångbro över spåren ger snabb access till Mall of Scandinavia, Friends Arena och Quality Hotel Friends.

Kommunikationer

Ovanligt bra kommunikationer

Solna Uniteds entré ligger endast 130 meter från Solna station. Med tvärbanan tar du dig snabbt till Solna Centrum, Sundbyberg och vidare till Alvik. Pendeltåget tar nu resenärer till T-centralen via Odenplan på sex minuter. Området rymmer även hållplatser för ett tiotal busslinjer.

Parkering

Ja

Närliggande företag

Adidas, Bavaria Nordic (BMW och Mini)

Övrigt

Hyresgäster i huset: Aga, Arla, Bavaria, Fortum, Knightec, Randstad, Sabis och Visolit.
Service i huset: Sabis driver restaurang och café i entréplan.

Läs mer på solnautd.com


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen