Butikslokal, Norra Bulltoftavägen 65, Kirseberg, Malmö

  • 995 m²
  • 99 500 - 207 292 kr/mån

Välplanerat och ljust kontor Ljust och fint kontor i lugnt område!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 995 m²
Adress Norra Bulltoftavägen 65
Område Kirseberg
Objektsnummer 41879761
Områdeshyra 99 500 - 207 292 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till detta stora och välplanerade kontor i en spännande fastighet på Kirseberg. Här erbjuds ni en planlösning med både öppet landskap, enskilda rum samt konferensrum i varierande storlekar. Då kontoret är belägen på en hörna i fastigheten får ytan maximalt med ljusinsläpp. Detta gör lokalen mycket ljus och trivsam. Välkommen att boka visning!

Omgivning

Denna fastighet ligger precis vid Beijers park vilket ger dig möjlighet att ta en skön lunchpromenad. Kort historik om parken: Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer och 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor. Källa: Wikipedia

Kommunikationer

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig. Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården.

Planlösning

Mixad planlösning.

Parkering

Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Lediga platser finns.

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik. Är du i behov av mer shopping och riktigt stort utbud av butiker är du nära Värnhemstorget där köpcentrat Entré ligger. Där finns det gott om lunchutbud, frisörer och shopping.


Bilder på lokalen