Produktionslokal, Norra Ågatan 17, NORRA ÅGATAN INDUSTRIOMRÅDE, Arboga

  • 7 560 m²

Lokaler med oändliga möjligheter.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 7 560 m²
Adress Norra Ågatan 17
Område NORRA ÅGATAN INDUSTRIOMRÅDE
Kommun Arboga kommun
Objektsnummer 41914339

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att få en lokal helt och hållet anpassad för er verksamhet i Bröderna Rickardsson's före detta produktionslokaler längs Norra Ågatan i Arboga. Arboga är en strategisk utgångspunkt i mitten av Sverige, man når bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro inom 90 minuter, vilket skapar en unik position att kunna försörja stora delar av landet logistiskt. Detta har gjort att vi finner lager från många stora företag i närområdet, däribland Försvarsmakten som nyligen etablerade sitt centrallager bara ett stenkast från denna fastighet.

Ytorna som idag finns tillgängliga att hyra är totalt om 7560 kvadratmeter och kan anpassas helt och hållet efter önskemål. Fastigheten användes tidigare för att producera lastbilssläp och har en väldigt stor öppen planlösning med oslagbara takhöjder. Det löper travers över så gott som samtliga ytor och det finns gott om lastportar placerade längst fastighetens ytterväggar. Fastigheten har dessutom ett eget ställverk som kan iordningsställas vid behov.

Det finns också goda möjligheter att stycka av lokalen i en mängd olika lösningar däribland:

* Verkstadslokaler med egen garageport från cirka 150 kvadratmeter.
* Produktions/lagerlokaler från cirka 800 kvadratmeter med travers över samtliga ytor på 4 & 6 ton.
* Kompletta kontorslokaler i valfri storlek från cirka 100 kvadratmeter.

Under våren finns det dessutom planer att göra förrådsutrymmen med den unika möjligheten att köra in fordon till för av- och pålastning. Det kommer finnas tillgängligt att hyra både större och mindre förråd med möjlighet att förvara allt ifrån bilar till flyttkartonger.

Det finns även två separata byggnader tillhörande fastigheten som är möjliga att hyra. En verkstadslokal med dubbla garageportar om cirka 300 kvadratmeter samt ett kall lager med inkörningsmöjlighet om cirka 200 kvadratmeter.

Hör gärna av er för mer information!

Kan tillträdas omgående.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen