Kontor, Nordhemsgatan 12, Göteborg, Göteborg

  • 474 m²
  • 67 150 - 110 600 kr/mån

Ett modernt kontor med fantastisk utsikt i centralt läge vid Järntorget finns snart tillgängligt. Lokalen är ca 474 m² och ligger på plan 4 i fastigheten. I lokalen finns en blandning av cellkontor,större kontor/grupprum, konferensrum och en öppen och ljus plats för lunch-/fikarum. Kommunikation Fastigheten ligger precis vid knutpunkten Järntorget som har mycket goda kommunikationer. Här finns bra parkeringsmöjligheter utanför huset men också goda möjligheter till att parkering i garage unde...


Lokaltyp Kontor
Total yta 474 m²
Adress Nordhemsgatan 12
Område Göteborg
Objektsnummer 41874610
Områdeshyra 67 150 - 110 600 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Ett modernt kontor med fantastisk utsikt i centralt läge vid Järntorget finns snart tillgängligt.

Lokalen är ca 474 m² och ligger på plan 4 i fastigheten. I lokalen finns en blandning av cellkontor, större kontor/grupprum, konferensrum och en öppen och ljus plats för lunch-/fikarum.

Kommunikation
Fastigheten ligger precis vid knutpunkten Järntorget som har mycket goda kommunikationer. Här finns bra parkeringsmöjligheter utanför huset men också goda möjligheter till att parkering i garage under fastigheten.

Service
I området finns gott om trevliga lunchrestauranger, gym, apotek, livsmedelsbutik och andra faciliteter som centrum erbjuder.

Varmt välkommen att kontakta oss för en visning av lokalen.


Bilder på lokalen