Kontor, Nellickevägen 20-22, Almedal, Göteborg

  • 497 m²
  • 74 550 - 124 250 kr/mån

Ljus och rymlig kontorslokal


Lokaltyp Kontor
Total yta 497 m²
Adress Nellickevägen 20-22
Område Almedal
Kommun Göteborgs kommun
Våning 6
Objektsnummer 41955154
Områdeshyra 74 550 - 124 250 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Nellickevägen 20-22 i Almedal. Här erbjuds en yteffektiv lokal i modernt stuk. Med fokus på fina materialval och lekfulla färger har resultatet blivit en kreativ arbetsplats som känns lite som hemma, där pingisbordet fått en central del i lokalen. Majoriteten av planlösningen består av öppet kontorslandskap med flertalet konferensrum i varierande storlekar. Lokalen har en rymlig takhöjd på 2,7 meter och härligt ljusinsläpp. Här sitter ni centralt med goda kommunikationer i ett expansionsområde med stadig tillväxt och ett stort serviceutbud. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning.

Övrigt

Lokalen är belägen vid Lyckholms fabriker i centrala Göteborg, strax söder om Liseberg och kommande World of Volvo. Detta är ett spännande område att etablera sig i. Kvarteren är något avgränsade och skapar en tyst och trevlig miljö med inslag av grönska.

Här i närområdet är mestadels av byggnaderna kommersiella vilket innebär att det är ett tätbefolkat område av företag, varav många inom tech-branschen, som i klustret skapar en härlig synergi.

Kommunikationen till Nellickevägen är exemplarisk. Närmaste spårvagnshållplatsen, Almedal, ligger cirka 100 meter bort och här går linjerna 2 och 4 med täta avgångar i båda riktningar, oavsett tid på dygnet. År 2026 planeras Västlänken med station Korsvägen vara klar, vilket kommer gynna kollektivtrafiken ytterligare. 

Med närhet till leden är det enkelt att hitta hit med bil och parkeringsplatser finns utanför fastigheten samt i parkeringshus. 

För den som önskar ett mer miljövänligt alternativ fungerar gång- och cykel till Nellickevägen utmärkt. 

Lunchalternativen i området är många. På området ligger Lyckholms restaurang som serverar lunch varje dag mellan kl. 11:30 - 13:30. Lunchen genomsyras av bra råvaror i en fin blandning av modern och traditionell mat. Utöver detta finns det flertalet restauranger i närområdet med utbud som passar de allra flesta, som bland annat orientalisk mat, pasta och Picadeli salladsbar.

För den aktiva livsstilen finns det bra utbud; STC ligger alldeles intill, Crossfit finns i närområdet och även Fitness24Seven är beläget tvärs över vägen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen