Övrig lokal, Marknadsgatan 5, GRÄNBYSTADEN, Uppsala

  • 101 m²

Marknadsgatan 5, 101 kvm


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 101 m²
Adress Marknadsgatan 5
Område GRÄNBYSTADEN
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41934773

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I ett av Gränbystadens bästa lägen, längs med det trevliga promenadstråket intill gallerian finns en yta kvar att hyra om 101 kvm. Lokalen som ligger i markplan är ljus och fräsch med en hög standard, anpassas med fördel både till butiksyta eller kontor. Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till E4 och Arlanda, gör Gränbystaden till ett perfekt läge.

Omgivning

I Gränbystaden blandas handel, kontor, bostäder, kultur, lärande och service, allt i en dynamisk mix. Gränbystaden brukar kallas för Uppsalas andra stadskärna och är ett handelsområde som bjuder på spännande möten och upplevelser. Kombinationen av galleria och volymhandel gör handelsplatsen till ett enkelt val för många Uppsalabor. Gränbystaden är en av de mest expansiva delarna av Uppsala, i framtiden är den sannolikt helt integrerad med Uppsalas innerstad.

Kommunikationer

Gränbystaden har ett bra kommunikativt läge intill E4 både med bil samt med täta bussavgångar från Uppsala centrum som gör det lätt att ta sig dit. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.

Planlösning

Flexibel och öppen yta samt tex två avgränsade rum, ett före konferens och ett personalrum med pentry. Det finns kapprum med en handikappsanpassad toalett.
Det är fönster och entré ut mot gränden, en tvärgatan till Marknadsgatan 5.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatserBilder på lokalen