Kontor, Mässans gata 10, Göteborg Centrum, Göteborg

  • 8 m²

Gör som över 200 sköna företag – hyr kontor på guldläge mitt i Göteborg city. Just nu erbjuder vi ett ljust och trevligt kontor. Välkommen till oss på World Trade Center Göteborg!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 8 m²
Adress Mässans gata 10
Område Göteborg Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Bland annat: reception & designade mötesrum
Objektsnummer 41935153

Beskrivning

På Mässans gata 10 erbjuder vi just nu det perfekta kontoret för er som är 1-2 personer och önskar en central arbetsplats i Göteborg. Här arbetar du i en modern miljö med tillgång till reception, mötesrum, trevliga lounger och kök. Alldeles utanför porten upplever du stadens evenemangsstråk och smidiga kollektivtrafik. I samma byggnad som vårt kontorshotell finns hotell, SPA och spännande restauranger att upptäcka. Med ett kontor hos oss har du tillgång till anläggningen och ditt kontor dygnet runt, dessutom har du möjlighet att designa och inreda kontoret så att det passar just ditt företag och stil.

Vi tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själva välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor.I hyran ingår bland annat konferenstimmar som du varje månad kan nyttja, fritt wifi och städning.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning!

Omgivning

Centralt beläget vid Korsvägen och Liseberg. Precis utanför porten finner du trevliga butiker och spännande restauranger.

Kommunikationer

Vi erbjuder ett smidigt cityläge precis vid knutpunkten Korsvägen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bil eller cykel. För dig som tar bilen till jobbet erbjuder vi parkeringsmöjligheter i garage, precis i anslutning till vår anläggning. Cyklar du till kontoret har du möjlighet att parkera i ett låst cykelgarage där din cykel skyddas av ett skärmtak. Ett kontorsläge på guldläge helt enkelt!

Parkering

Ja

Övrigt

I hyran ingår bland annat timmar varje månad att nyttja i våra designade mötesrum, bemannad reception, fritt wifi och städning. Du har tillgång till vår härliga anläggning och ditt kontor dygnet runt, samt blir inbjuden till våra populära nätverksträffar och events.

Varmt välkommen till World Trade Center Göteborg!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen