Kontor, Lustgårdsgatan 19, Kungsholmen, Stockholm

  • 591 m²
  • Omgående
  • 123 125 - 206 850 kr/mån

Med en av Kungsholmens bästa utsikter och en attraktiv storlek, är denna lokal det perfekta alternativet för det mindre företaget.


Lokaltyp Kontor
Total yta 591 m²
Adress Lustgårdsgatan 19
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Våning 9
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41955646
Områdeshyra 123 125 - 206 850 kr/mån
2 500 - 4 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Omgivning

Fastigheten är strategiskt placerad i ett område med både kontorsfastigheter och boende med närhet till all tänkbar service. I området runt Lindhagensgatan arbetar cirka 15 000 människor på cirka 250 företag och anses vara ett av Stockholm största och mest expansiva företagsområden.

Kommunikationer

I området finns det goda kommunikationsmöjligheter, vare sig du kommer med bil, kommunalt eller på cykel. Essingeleden går rakt igenom området och gott om parkeringsplatser finns i fastigheten. Både gröna och blå tunnelbanelinjerna passerar och fastigheten ligger mittemellan tunnelbanestationerna Kristineberg och Stadshagen. Området har även gott om cykelvägar vilket gör det enkelt att cykla till och från jobbet och flertalet cykelparkering finns i fastigheten.

Service

Bara några minuters promenad bort ligger Galleria Lindhagen där Systembolaget, Ica Maxi, Nordic Wellness och mycket mer finns. I området finns det även ett gediget restaurangutbud. I närheten finns det en trevlig strandpromenad och flertalet träningsanläggningar och utegym.


Karta


Bilder på lokalen