Kontor, Kungsgatan 10, Centralt, Eskilstuna

Hyra 8 661 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Friskvård (23 m) Shopping (25 m) Restaurang (31 m) Kommunikation (47 m) Bank (106 m) Uttagsautomat (118 m) Parkering (177 m)

Ett ljust kontor i en av Eskilstunas centralaste belägna fastigheter. Här kan idag ett mindre företag som gärna vill ha en kundmottagning utnyttja den öppna planlösningen samt två kontorsrum med 2-3 arbetsplatser i vardera rum. Möjlighet finns att omforma till mindre- och flerrumslösning med fönster i varje rum. Utöver detta finns ett pentry och fikarum samt två WC, städskrubb och förrådsrum....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 116 m²
Adress Kungsgatan 10
Område Centralt
Objektsnr 41860084
Hyra
8 661 kr/mån
896 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ett ljust kontor i en av Eskilstunas centralaste belägna fastigheter. Här kan idag ett mindre företag som gärna vill ha en kundmottagning utnyttja den öppna planlösningen samt två kontorsrum med 2-3 arbetsplatser i vardera rum. Möjlighet finns att omforma till mindre- och flerrumslösning med fönster i varje rum. Utöver detta finns ett pentry och fikarum samt två WC, städskrubb och förrådsrum.

Omgivning

Absolut toppläge i centrala stadskärnan. Kliv ut från entrén och du befinner dig direkt på gågtatan med all service såsom butiker, livsmedelsaffär, systembolag, restauranger och banker. Närhet till ett flertal friskvårdsanläggningar.

Kommunikationer

Ca 10 minuters promenad till tågstationen med förbindelser till bl a Stockholm och Västerås varje timme. Runt kvarteret ligger knutpunkten för alla busslinjer. I grannfastigheten finns ett av stans största p-hus med perfekta parkeringsmöjligheter.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Kungsgatan 6-8, Centralt

Kontorslokalen är belägen på våning ett med fönster mot Kung...

Visad

Kungsgatan 6-8, Centralt

Kontorslokalen är belägen på våning ett med fönster mot Kung...

Visad

Kungsgatan 7, Centralt

Lokalen är uppdelad i 6 arbetsrum samt ett konferensrum, pau...

Visad

Rademachergatan 7, Centralt

En mycket centralt belägen kontorsfastighet. Tillgång till h...

Visad