Kontor, Kungsängsvägen 25, Boländerna, Uppsala

  • 43 m²

Välkommen till Kungsporten 25


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 43 m²
Adress Kungsängsvägen 25
Område Boländerna
Kommun Uppsala kommun
Våning 3
Objektsnummer 41954962
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Kungsängsvägen 25! Trevlig liten kontorslokal med bra ljusinsläpp. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Trevlig kontorslokal som passar perfekt för det mindre företaget. Mycket fönster och bra ljusinsläpp. Ny hyresgäst har möjlighet att påverka ytskiktsrenovering och utforming av nytt pentry.

Boländerna är ett expansivt handels- och industriområde och har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel. I området hittar du flera etablerade butikskedjor såsom MediaMarkt, Biltema, Bauhaus, IKEA samt flertalet matvarubutiker och gallerian Bolandcit.

Fastigheten går under namnet Kungsporten. Den består av 6 huskroppar med en fin grönskande innergård i mitten med sittplatser, planteringar och Klöverns egna bikupa. Runt byggnaderna finns det gott om parkeringsplatser. Här finns två kontorshotell samt kontorslokaler för alla typer av verksamheter.  

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Flera Bussar trafikerar området. Med bil når du snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För den som pendlar med tåg så går flertalet bussar från resecentrum ut mot Boländerna.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området och i anslutning till fastigheten.


Karta


Bilder på lokalen