Kontor, Kungsängsvägen 21, Boländerna, Uppsala

  • 863 m²

Skräddarsy kontorslokaler i Kungsporten


Lokaltyp Kontor
Total yta 863 m²
Adress Kungsängsvägen 21
Område Boländerna
Kommun Uppsala kommun
Våning 3
Objektsnummer 41944419
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Kungsporten och detta våningsplan högst upp i fastigheten. Kungsporten har det perfekta läget för företagare. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Denna lokal består av ett eget våningsplan med fönster i 4 väderstreck. Här finns möjlighet att skräddarsy lokalen både till yta och planlösning beroende på er verksamhets behov. Första bilden visar en rendering av lokalen. 

Fastigheten går under namnet; Kungsporten. Den består av 6 huskroppar med en fin grönskande innergård i mitten med sittplatser, planteringar och Klöverns egna bikupa. Runt byggnaderna finns det gott om parkeringsplatser. 

 

På Kungsporten finns ett stort serviceutbud med bland annat gym, massage, fotvård, inredningsföretag och lunchrestauranger. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Området har gott om parkeringsplatser för såväl personal som kunder.


Karta


Bilder på lokalen