Kontor, Krusegatan 19, Segevång, Malmö

Newsec Restaurang (0 m) Shopping (119 m) Kommunikation (180 m) Bilservice (257 m) Friskvård (290 m) Bränslestation (448 m) Kemtvätt (463 m) Postkontor (717 m) Grönområde (775 m) Uttagsautomat (784 m)

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända Malmöfastigheten vid Segevång. Vi kan erbjuda er kontor i varierande storlekar och kan även koppla till lager ifall det behovet finns Kontoren har generöst med fönsterpartier och ni får en fantastiskt utsikt över Malmö när du befinner dig på de lite högre våningsplanen. I fastigheten finns även utymmen att hyra vid t ex konferenser. Vi erbjuder även gym för alla våra hyresgäster. Penthouse gör sig väl till diverse kund- och personalakti...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 2 615 m²
Adress Krusegatan 19
Område Segevång
Objektsnr 41863165
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända Malmöfastigheten vid Segevång. Vi kan erbjuda er kontor i varierande storlekar och kan även koppla till lager ifall det behovet finns

Kontoren har generöst med fönsterpartier och ni får en fantastiskt utsikt över Malmö när du befinner dig på de lite högre våningsplanen. I fastigheten finns även utymmen att hyra vid t ex konferenser. Vi erbjuder även gym för alla våra hyresgäster. Penthouse gör sig väl till diverse kund- och personalaktiviteter i en annorlunda miljö. Här är det bara fantasin som sätter gränserna - ytorna finns!

Varmt välkommen att boka visning!

Omgivning

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Kommunikationer

Segevång har goda trafikkommunikationer både när det gäller buss, bil och cykel. Kontoret ligger synnerligen i ett bekvämt läge ur ett kommunikationsmässigt perspektiv. Fastigheten är i anlsutning till Malmös norra utfart som leder till inre -och yttre ringvägen på bara någon minut. Det är nära till Värnhem där de flesta bussar går ifrån och det finns lätta cykelvägar som leder in till city.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Artiklar om Newsec

Murmansgatan 119, Segevång

Välkommen till detta kontor i Hus 1 men med separat entré fr...

Visad

Krusegatan 19, Segevång

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända M...

Visad

Krusegatan 19, Segevång

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända M...

Visad

Krusegatan 19, Segevång

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända M...

Visad